Helaas moet ik u meedelen dat de wachtlijst zo lang is dat ik heb moeten besluiten tijdelijk geen nieuwe cliënten aan te nemen.

Ik betreur dit zeer, maar zie me genoodzaakt om deze beslissing te nemen om de kwaliteit van zorg te kunnen garanderen.

Ik verzoek u om samen met uw verwijzer en zorgverzekeraar op zoek te gaan naar een andere passende zorgaanbieder. Ik hoop op uw begrip.

Bijgewerkt op 22 januari 2024

U kunt zich via onderstaand contactformulier aanmelden of gebruiken voor het stellen van een vraag:

Telefonische aanmelding:  040– 2216237 (assistente MCA).

Wachttijd
De huidige wachttijd voor intake en behandeling bedraagt momenteel: 12 weken

Er is na de intake vervolgens geen wachttijd voor aanvang van uw behandeling. Indien uw problematiek het niet toelaat deze wachttijd in acht te nemen dient u contact met uw huisarts op te nemen. Bij een wachttijd van meer dan 12 weken wordt u verwezen naar een collega in de regio.

Bent u al in behandeling en wilt u contact opnemen met uw behandelaar, dan kunt u een mailbericht sturen naar info@praktijkpsychologie.nl of u spreekt de voicemail van 06-14625051 in. U krijgt in beide opties zo snel mogelijk antwoord.

Afspraak afzeggen: bent u verhinderd? Laat het dan zo snel mogelijk weten. Dit kan per mail, via de assistentes of voicemail. Zou de afspraak binnen 24 uur plaatsvinden, dan ben ik genoodzaakt het consult bij u in rekening te brengen.

Openingstijden
Maandag 8.00- 14.00u
Dinsdag 8.00- 14.00u
Donderdag 8.00-17.00u

Buiten openingstijden kunt u op kantooruren contact opnemen met de assistentes van MCA 040– 2216237, gebruik maken van het bovenstaande aanmeldformulier of een mail sturen naar info@praktijkpsychologie.nl .

Voor spoed neemt u contact op met uw huisarts/ verwijzer.

 

Locatie:
Medisch Centrum Aalst
Raadhuisstraat 6, eerste verdieping
5582 JD Waalre
Email: info@praktijkpsychologie.nl