Welkom

Beste cliënten van Praktijk Psychologie,

Het is een spannende en onrustige tijd door het Coronavirus. Ik wil jullie echter laten weten dat de praktijk voorlopig gewoon openblijft. Natuurlijk nemen we wel onze verantwoordelijkheid. Binnen Medisch Centrum Aalst volgen we de richtlijnen van het RIVM omtrent preventie en hygiëne, we maken extra schoon, geven geen hand en zullen gepaste afstand houden.

Van onze cliënten verwachten wij dat zij zich ook aan de richtlijnen houden. Dus blijf thuis als je klachten hebt als niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging / koorts. Laat ons in dat geval weten dat je niet naar de praktijk kunt komen. Je afspraak op de praktijk wordt dan in principe vervangen door een e-consult (telefonisch- of videoconsult) op het tijdstip dat je afspraak op de praktijk gepland staat.

Mochten wij zelf klachten krijgen, dan zullen wij natuurlijk ook niet naar de praktijk komen. We nemen dan contact op om de afspraak zo mogelijk om te zetten in een e-consult.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op, bij voorkeur per mail: 
info@praktijkpsychologie.nl. We gaan ons best doen om deze lastige tijd samen zo goed mogelijk door te komen!

Hartelijke groeten,

Daphne Meijer


Praktijk Psychologie is in 2005 opgericht door GZ-psycholoog Daphne Meijer en is gevestigd in Aalst-Waalre.

Op een persoonlijke, betrokken en deskundige manier helpen wij u met het verminderen en hanteren van uw psychische problemen.

De praktijk werkt samen met vele huisartsen, neurologen, revalidatieartsen en collega-psychologen. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.

Momenteel geldt er helaas een aanmeldstop voor reguliere BGGZ aanmeldingen. Neem contact op met uw praktijkondersteuner ggz of huisarts voor advies rondom uw verwijzing.
Voor behandeling van neurologische problemen en voor afname NPO/ intelligentieonderzoek kunt u wel gewoon een afspraak maken.

Voor het maken van afspraken:
040– 2216237 (assistente MCA)

Voor verwijzers:
06-14625051

Locatie:

Medisch Centrum Aalst
Raadhuisstraat 6
5582 JD Waalre

Email: info@praktijkpsychologie.nl